Úgy kezdjük hogy hétfőnkeddenszerdán (viszonylag megbízhatatlan a kézbesítőnk) megérkeznek a postaládánkba az akciós újságok, mint minden más postaládába az országban, és nem úgy folytatódik, hogy a lakótér érintése nélkül landol is, a (jó esetben szelektív) kukában, kivéve ha esett az eső, mert akkor sajnos kénytelenek vagyunk megválni tőle. Szóval behozzuk és nekiállunk hol tüzetesebben hol felületesebben átvizsgálni. 

Né' má' görög hetek lesznek… óóó mit eszünk?

Receptjeinket mi találtuk ki, bár nem állítjuk, hogy nem vettünk ötlelet vagy nem inspirálódtunk más receptekből, de főleg nem állítjuk, hogy elsőként főztük meg az oldalon megjelenő étkeket. Úgyhogy ha a nagymamád '73-as, kézzel írott receptfüzetében megtaláltad az egyik kaját, akkor hidd el, hogy mi nem olvastuk :) Úgyhogy jelentkezz bátran, a nagyi receptfüzetével együtt, nagyon szívesen megosztjuk az olvasókkal, hogy milyen király nagyid van, és milyen finomakat főzött a családnak :) 

Olvasunk mi is recepteket, nézünk mi is blogokat, de betartjuk az íratlan szabályokat (az írottakat meg végképp), és ha nem sikerült az eredeti recepttől lényegesen eltérni, vagy épp nem saját kútfőből dolgoztunk, akkor biztosan megosztjuk veletek is a forrást.

Nagyon várjuk a visszajelzéseiteket, nektek hogy ízlett, hogy nem ízlett a vacsi. Próbálunk mindenkérdésre válaszolni, de ebben ti is bátran segíhettek egymásnak. Szívesen vesszük az észrevételeiteket, véleményeteket, akkor is ha mézzel csináltad cukor nélkül, vagy margarinnal mert épp nem volt otthon vaj. 

Belecsúszhatnánk persze abba a hibába, hogy olyan dolgokról írunk, amik nem történtek meg a konyhánkban, de nem fogunk. Persze vannak dolgok, amik mellett az ember nem mehet el szó nélkül (Halottátok? Jamie Oliver éttermet fog nyitni a Várban, alig várom, hogy írhassak róla), de a fő hangsúly a recepteken lesz :) 

És ígérem, amint kész a konyha, onnantól már videón is követhetitek, hogy mit művelünk mi főzés címszó alatt :)