Néhány hete került hozzánk pár kiló tisztázatlan eredetű és szavatossági idejű szalámi, ami ízben sem volt toppon, így miután meguntuk a melegszendvicset, kénytelenek voltunk kitalálni valamit a maradékból. Büszkén állítom, hogy jól sikerült, igaz rettenetesen néz ki, de annál finomabb :)

Hozzávalók:

- 20 dkg szalámi

- 2-3 ek sertészsír (lehet vajjal is, úgy jobban összeáll majd a hűtőben)

- 2-3 ek mustár (édes és hagyományos keverve a legjobb)

- 1-2 ek ketchup

- Só, bors

- Egyéb fűszerek ízlés szerint

Elkészítés:

1) A szalámit darabokra vágjuk, és minden mással együtt leturmixoljuk. Ízlés szerint variálhatjuk a hozzávalókat és a fűszereket, én sok oregánót és egy kis bazsalikomot tettem bele, de szinte bármivel fűszerezhető.

Melegszendvicskrémnek vagy pirítóssal fogyasztjuk.