Néhány hete került hozzánk pár kiló tisztázatlan eredetű és szavatossági idejű szalámi, ami ízben sem volt toppon, így miután meguntuk a melegszendvicset, kénytelenek voltunk kitalálni valamit a maradékból. Büszkén állítom, hogy jól sikerült, igaz rettenetesen néz ki, de annál finomabb :)
Hozzávalók:
- 20 dkg szalámi
- 2-3 ek sertészsír (lehet vajjal is, úgy jobban összeáll majd a hűtőben)
- 2-3 ek mustár (édes és hagyományos keverve a legjobb)
- 1-2 ek ketchup
- Só, bors
- Egyéb fűszerek ízlés szerint
Elkészítés:
1) A szalámit darabokra vágjuk, és minden mással együtt leturmixoljuk. Ízlés szerint variálhatjuk a hozzávalókat és a fűszereket, én sok oregánót és egy kis bazsalikomot tettem bele, de szinte bármivel fűszerezhető.
Melegszendvicskrémnek vagy pirítóssal fogyasztjuk.
Utolsó kommentek