Igazi válságrecept, így néz ki nálunk amikor nincs kedvünk főzni, és nincs itthon semmi :)

Hozzávalók:

- Üvegtészta

- Szójaszósz, 1 ek

- Paradicsompüré

- Tonhal konzerv (olajos, paradicsomos, sima, igazából mindegy, bármilyen halkonzerv jó lehet)

- Só, bors, vegeta, cukor, oregánó, halolaj

- Paradicsom, 1 egész

Elkészítés:

1) Egy lábosban a pardicsompürét felmelegítjük, közben beletesszük a tonhalat, kis darabokra vágva, és a fűszereket ízlés szerint. Egyszer felforraljuk.

2) Az üvegtésztát a zacskón lévű utasítások szerint kifőzzük, majd miután leszűrtük 1 evőkanál szójaszósszal összekeverjük. 

3) A paradicsomot kis kockákra vágjuk és beletesszük a szószba. Már nem forraljuk fel, maradjon meg a paradicsom frissessége.

Ízlés szerint magában vagy reszelt sajttal tálaljuk.