Igazi válságrecept, így néz ki nálunk amikor nincs kedvünk főzni, és nincs itthon semmi :)
Hozzávalók:
- Üvegtészta
- Szójaszósz, 1 ek
- Paradicsompüré
- Tonhal konzerv (olajos, paradicsomos, sima, igazából mindegy, bármilyen halkonzerv jó lehet)
- Só, bors, vegeta, cukor, oregánó, halolaj
- Paradicsom, 1 egész
Elkészítés:
1) Egy lábosban a pardicsompürét felmelegítjük, közben beletesszük a tonhalat, kis darabokra vágva, és a fűszereket ízlés szerint. Egyszer felforraljuk.
2) Az üvegtésztát a zacskón lévű utasítások szerint kifőzzük, majd miután leszűrtük 1 evőkanál szójaszósszal összekeverjük.
3) A paradicsomot kis kockákra vágjuk és beletesszük a szószba. Már nem forraljuk fel, maradjon meg a paradicsom frissessége.
Ízlés szerint magában vagy reszelt sajttal tálaljuk.
Utolsó kommentek